Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een actief en gezellige bedrijfsuitje, boulderen is de perfecte sport, boulderen heeft naast het sportief bezig zijn ook een heel groot sociaal karakter. Elke boulder is een puzzle van bewegingen om boven te komen waardoor klimmers met elkaar helpen met het vinden van de juiste methode om een boulder te klimmen. Onder begeleiding van een instructeur kun je één uur klimmen. Je  Per 15 deelnemers boeken wij één instructeur in, het inplannen van meerdere instructeurs voor grotere groepen is geen probleem. Verhuurschoenen zijn inbegrepen.

De instructie is als volgt opgebouwd:

  • De instructeur begint met een korte uitleg over de regels van het boulderen; waar begint en eindigt een boulder? Welke kleur moet ik kiezen?
  • Daarna volgt er een uitleg over de veiligheid. Hoe moet je afspringen of vallen? Waar moet je op letten met betrekking tot andere klimmers in de hal?
  • Vervolgens is het tijd voor een warming up door middel van het klimmen van de makkelijkste parcours.
  • Als iedereen is opgewarmd komen er een aantal basis technieken aan bod, waarna iedereen een passen de uitdaging kan zoeken waarbij de instructeur de nodige tips en tricks kan geven.

Tarieven(prijzen zijn inclusief instructeur en verhuurschoenen):

Tot 10 personen €15,00
10 tot 25 personen €14,00
25 tot 50 personen €13,40
50 personen of meer €13,00
   

Reserveren