Cursussen

Boulder advanced

Deze cursus behandeld technieken die je vanaf 5c steeds meer nodig zult hebben. Gebruikelijke onderwerpen zijn, deadpointen, coördinatie en het opkrikken van je oplossend vermogen. de cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Inschrijven kan aan de balie of door een mailtje naar info@boulderhaldecampus.nl
Instapniveau: 5c
Prijs: €50,-
Eerstvolgende cursus:
-Zondag 21 Januari om 15.00
-Woensdag 17 Januari 19.30

Schrijf je in

 

Boulder beginners cursus

Deze training focust zich op de basistechnieken van het boulderen. Gebruikelijke onderwerpen zijn balans, dynamiek en voetplaatsing. De Cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur en is 3 achtereenvolgende donderdagen van 19.30 tot 21.30. Inschrijven kan aan de balie of door een mailtje naar info@boulderhaldecampus.nl
Instapniveau: iedereen kan deelnemen
Prijs: €50,-
Eerstvolgende cursus:
-Donderdag 18 Januari om 19.30
-Zaterdag 20 Januari om 14.30 (let op les 2 is op 3 februari ivm Problematics)

Schrijf je in

 

Instuif Training

Wil jij op een leuke manier fit worden? Tijdens deze training ga je met een gezellige gemotiveerde groep trainen. Door zeer klim specifieke oefeningen te doen, voornamelijk in de wand, en een enthousiaste trainer die je begeleid word je vanzelf fit terwijl je wel écht aan het boulderen bent. Perfect als je meer wil dan iedere keer weer tevergeefs je projectje instappen of simpelweg om andere enthousiaste boulderaars te ontmoeten. Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon langs komen en meedoen.
Instapniveau: iedereen kan deelnemen,
Prijs: €5,- per les (excl. entree)
Datum: iedere woensdag en donderdag om 19.30 tot 21.00

Schrijf je in

 

Personal training

Zit je vast op één niveau? Dan is personal training iets voor jou. Tijdens een geheel op jouw toegespitste personal training wordt er gewerkt om jou de grens te laten doorbreken. Onder begeleiding van een van onze zeer ervaren trainers wordt je gegarandeerd echt fit!  We bieden personal training aan op twee niveau's:
Personal training beginners:
Onze trainers krikken je niveau op met gerichte oefeningen op technisch en fysiek gebied
Kosten: €30,- per uur. (maximaal 3 deelnemers)

Personal training advanced;
Onze beste trainers hoofd boulder bouwer Frank Loeve en meervoudig Nederlands kampioene Nikki van Bergen analyseren jouw klimmen en stellen voor jouw het meest geschikte training schema samen met oefeningen om jouw persoonlijke klim doel te bereiken.
Kosten: €45,- per uur. (maximaal 3 deelnemers)

Schrijf je in