Overslaan en naar de inhoud gaan
Banner introduction

Introductie les Boulderen

Introductieles

Als je voor de eerste keer komt boulderen, kun je gewoon langskomen zonder afspraak. Meestal kunnen we je direct helpen, maar als onze medewerkers druk zijn, moet je even wachten tot zij beschikbaar zijn voor een instructie.

Tijdens een halfuur durende instructie van een van onze ervaren instructeurs leer je alles over de basistechniek van het boulderen. Daarna mag je zelfstandig gaan boulderen in de hal. Kinderen van 7 tot 14 jaar mogen na afloop van een introductie les alleen verder klimmen onder begeleiding van een ouder/begeleider. 

Én: de introductieles is gratis! Je betaalt dus alleen entree en huur voor je klimschoenen. Klimschoenen huren kost € 4,-. Je mag ook op je eigen (schone!) sportschoenen klimmen, maar klimschoenen dragen natuurlijk wel bij aan topprestaties in de wand.

Ook bieden we op vaste momenten introductielessen* aan. Deze lessen vinden plaats op maandag om 18:30 uur, donderdag om 18:30 uur en zaterdag om 15:30. Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@boulderhaldecampus.nl. Hopelijk tot binnenkort!

* Deelnemen aan een introductieles kan vanaf 7 jaar. Maar voor de kleintjes raden we een jeugdintroductieles aan.