Overslaan en naar de inhoud gaan

Groepen

Ben je op zoek naar een actief en gezellige uitstapje met je vrienden, een vrijgezellefeestje of een verenigingsuitje, dan kun je bij de Campus terecht voor een uitdagende ervaring.

Groepen met begeleiding.

Is de groep nog onbekend met boulderen dan kun je bij Boulderhal de Campus een instructie boeken. Onder begeleiding van een instructeur kun je één uur klimmen. Per 15 deelnemers boeken wij één instructeur in, het inplannen van meerdere instructeurs voor grotere groepen is geen probleem.

De instructie is als volgt opgebouwd:

  • De instructeur begint met een korte uitleg over de regels van het boulderen; waar begint en eindigt een boulder? Welke kleur moet ik kiezen?
  • Daarna volgt er een uitleg over de veiligheid. Hoe moet je afspringen of vallen? Waar moet je op letten met betrekking tot andere klimmers in de hal?
  • Vervolgens is het tijd voor een warming up door middel van het klimmen van de makkelijkste parcours.
  • Als iedereen is opgewarmd komen er een aantal basis technieken aan bod, waarna we een passende uitdaging gaan zoeken waarbij de instructeur de nodige tips en tricks kan geven.

Prijs indicatie:

Tot 10 personen €12,50
10 tot 25 personen €11,50
25 tot 50 personen €10,90
50 personen of meer €10,50
Verhuurschoenen €3,50 pp
   

Groepen zonder begeleiding.

Wil jij met een groep komen waarvan het meerendeel al ervaring heeft met boulderen? Dan kun je als groep zonder instructeur boulderen. Wel krijgt de hele groep een korte uitleg door een van onze instructeurs zodat ook de minder ervaren boulderaars bekend zijn met de veiligheids regels in de hal. Deze uitleg duurt 5 tot 10 minuten,  daarna mag de groep zelfstandig boulderen.

Tarieven:

Tot 10 personen

€10,50
10 tot 25 personen €9,50
25 tot 50 personen €8,90
50 personen of meer €8,50
Verhuurschoenen €3,50 pp

 

Reserveren