Overslaan en naar de inhoud gaan

Groepen

Ben je op zoek naar een actief en gezellige uitstapje met je vrienden, werk of een verenigingsuitje, dan kun je bij de Campus terecht voor een uitdagende en complete ervaring. Ook bieden we een volledig uitgeruste vergaderzaal aan en kunnen we een brede selectie aan catering opties aanbieden.

Groepen.

Is de groep nog onbekend met boulderen of willen jullie gezamenlijk de volgende stap nemen? dan kun je bij Boulderhal de Campus een instructie boeken. Onder begeleiding van een instructeur kun je 1,5 uur komen klimmen. Normaal houden wij een instructeur per 15 deelnemers aan, het inplannen van meerdere instructeurs voor grotere of diverse groepen is geen probleem.

De standaard instructie is als volgt opgebouwd:

  • De instructeur begint met een uitleg over de veiligheid. Hoe moet je afspringen of vallen? Waar moet je op letten met betrekking tot andere klimmers in de hal?
  • De instructeur vervolgt met een korte uitleg over de regels van het boulderen; waar begint en eindigt een boulder? Welke kleur moet ik kiezen?
  • Vervolgens is het tijd voor een warming up door middel van het klimmen en ontdekken van de eerste boulders.
  • Als iedereen is opgewarmd komen er een aantal basis technieken aan bod, waarna we een passende uitdaging gaan zoeken waarbij de instructeur de nodige tips en tricks kan geven.
  • Voor groepen met ervaring hanteren we altijd een veiligheids briefing gevolgd door instructie.

Prijs indicatie inclusief huurschoenen en instructie:

Tot 10 personen €19,50
10 tot 25 personen €18,50
25 tot 50 personen €18,-
50 personen of meer €17,-

Reserveren