Cursussen & Training

Instuif training

Wil jij graag moelijke boulders klimmen, dan is deze training voor jou, onder begeleiding van Hasan ga je aan de slag met een gemotiveerde groep klimmers, en worden er in de wand en in de trainings-ruimte gewerkt aan klimspecifieke oefeningen om een sterkere boulderaar te worden.

prijs: €5,- excl. entree, voor leden €3,-.
Dinsdag: 19:00

Schrijf je in

Circuittraining

Werk efficiënt aan je kracht en conditie door verschillende oefeningen met hoge intensiteit uit te voeren.
Perfect voor het verbeteren van je algemene fitheid. Lekker als afsluiter na je klimsessie. 
prijs: €5,- excl. entree, voor leden €3,-.
Maandag 21:00 - 22:00

Schrijf je in

Krachttraining

Leer de belangrijkste basisoefeningen voor het bouwen van een sterk lichaam en het voorkomen van blessures. De Deadlift, Squat & Bechpress vormen de basis. Per training zal de focus op een andere vorm van krachttraining liggen. Leer Push-ups en pull-ups perfect uitvoeren. Dit kun je vervolgens weer toepassen in je eigen training.
prijs: €5,- excl. entree, voor leden €3,-.
Maandag 20:00 - 21:00

Schrijf je in

Boulder Basic

Boulder Basic is een gezellige klimspecifieke training, wil je op een verantwoorde en leuke manier een sterkere boulderaar worden? Dan is deze training voor jou!
Aan de hand van motiverende spelvormen en oefeningen, leer je nieuwe boulderskills en ontwikkel je een bredere kijk op boulderen. Daarnaast is het dé manier om nieuwe mensen te leren kennen.
Plezier gegarandeerd!
prijs: €5,- excl. entree, voor leden €3,-.
Woensdag 20:00 - 21:00

Schrijf je in

Boulder Bootcamp

Start je weekend goed met boulder bootcamp! Een intensieve combinatie van boulderen en oefeningen waar je mega fit van wordt.
prijs: €5,- excl. entree, voor leden €3,-.
zaterdag 10:00-11:00

Schrijf je in

Personal training

Zit je vast op één niveau? Dan is personal training iets voor jou. Tijdens een geheel op jouw toegespitste personal training wordt er gewerkt om jou de grens te laten doorbreken. Onder begeleiding van een van onze zeer ervaren trainers wordt je gegarandeerd echt fit!  We bieden personal trainingen aan op twee niveau's:
Personal training:
Onze trainers krikken je niveau op met gerichte oefeningen op technisch en fysiek gebied
Kosten: €30,- per uur. (maximaal 3 deelnemers)

Schrijf je in

Cursussen:

Start to boulder

Wil je beginnen met boulderen maar weet je nog niet precies hoe het werkt? Deze cursus is de perfecte stap om te starten met boulderen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je wat boulderen is, hoe je moet vallen en welke technieken je kunt gebruiken. Ook word er aandacht besteed aan blessurepreventie en warming-up, zodat je op een goede manier kunt starten met boulderen. De cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur.

Inclusief:
-1 maand gratis onbeperkt toegang tot de boulderhal vanaf de startdatum van de cursus (binnen openingstijden van de hal)
-huurschoenen tijdens de cursus.

Kosten:
€70,-

Start datum van de cursus:
Woensdag 4 september 20:00
Zaterdag 5 oktober 11:00
Dinsdag 5 November 20:00
schrijf je in

Boulder advanced

Deze cursus behandeld technieken die je vanaf 5c steeds meer nodig zult hebben. Gebruikelijke onderwerpen zijn, deadpointen, coördinatie en het opkrikken van je oplossend vermogen. de cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Inschrijven kan aan de balie of via het onderstaande inschrijf formulier. (voor groepen groter dan 5 personen kunnen wij een extra cursus inplannen)
Instapniveau: 5c
Prijs: €50,- (excl. entree)
Eerstvolgende cursus:
-12 September 19:30

Schrijf je in