Cursussen & Training

Start to boulder

Wil je beginnen met boulderen maar weet je nog niet precies hoe het werkt? Deze cursus is de perfecte stap om te starten met boulderen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je wat boulderen is, hoe je moet vallen en welke technieken je kunt gebruiken. Ook word er aandacht besteed aan blessurepreventie en warming-up, zodat je op een goede manier kunt starten met boulderen. De cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur.

Inclusief:
-1 maand gratis onbeperkt toegang tot de boulderhal vanaf de startdatum van de cursus (binnen openingstijden van de hal)
-huurschoenen tijdens de cursus.

Kosten:
€70,-

Start van de eerstvolgende cursus:
-Woensdag 26 Juni, 20:15

schrijf je in

Yoga for climbers  

De Campus presenteert: Yoga for climbers by yoga with Peggy.
Yoga Basic:
Dit is een vijf weekse yoga cursus speciaal voor klimmers met weinig tot geen yoga ervaring of ervaren yogi’s die hun practice willen opfrissen. De cursus is gericht op het verbeteren van de klim prestaties. Gedurende een les van 30 minuten worden yoga technieken aangereikt die flexibiliteit, kracht, balans, ademhaling en lichaamsbeheersing ontwikkelen en verbeteren. Tussentijds instappen is mogelijk.

Yoga Flow:
Een uitstekende warm up of cool down voor de klimmer met enige yoga ervaring. In de lessen worden yoga-houdingen geïntegreerd in een flow, waarbij flexibiliteit, lichaamshouding en ademhaling worden
verbeterd. Tussentijds instappen is mogelijk.

Prijs: €6,- per les van 30 minuten. Of €25,- voor de hele reeks van 5 lessen. (prijzen zijn incl yogamat)
Datum:

Basic donderdagen om 20:15 Flow donderdagen om 19:30
3 jan t/m 31 jan 3 jan t/m 31 jan
7 feb t/m 7 mrt 7 feb t/m 7 mrt
14 mrt t/m 11 apr 14 mrt t/m 11 apr
18 apr t/m 23 mei 18 apr t/m 23 mei
6 jun t/m 4 jul 6 jun t/m 4 jul

Schrijf je in

Instuif Training

Wil jij op een leuke manier fit worden? Tijdens deze training ga je met een enthousiaste trainer en een gemotiveerde groep aan de slag. Onze ervaren trainers begeleiden je in klim specifieke oefeningen, waardoor je op een verantwoorde manier fit word terwijl je wel écht aan het boulderen bent. Perfect als je meer wil dan iedere keer alleen maar projecten of simpelweg om andere enthousiaste boulderaars te ontmoeten. Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon langs komen en meedoen.
Instapniveau: iedereen kan deelnemen,
Prijs: €5,- per les (excl. entree)
Datum: iedere donderdag om 19.00 tot 21.00

Schrijf je in

 

Boulder techniek cursus

Deze training focust zich op een breed scala aan technieken van het bouderen. Gebruikelijke onderwerpen zijn balans, dynamiek en voet-plaatsing. De Cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur en is 3 achtereenvolgende weken op de zelfde dag en tijd. Inschrijven kan aan de balie of via het onderstaande inschrijf formulier.
Instapniveau: iedereen kan deelnemen
Prijs: €50,- (excl. entree)
Eerstvolgende cursus:
-Zondag 17 Maart 14:00
-Zondag 26 Mei 14:00

Heb je interesse in de beginners cursus maar kun je niet op één van de bovenstaande data, schrijf je dan in met de opmerking dat je graag een andere datum wilt meedoen. Wij starten regelmatig een extra cursus als hier genoeg vraag naar is.

Schrijf je in

 

Boulder advanced

Deze cursus behandeld technieken die je vanaf 5c steeds meer nodig zult hebben. Gebruikelijke onderwerpen zijn, deadpointen, coördinatie en het opkrikken van je oplossend vermogen. de cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Inschrijven kan aan de balie of via het onderstaande inschrijf formulier. (voor groepen groter dan 5 personen kunnen wij een extra cursus inplannen)
Instapniveau: 5c
Prijs: €50,- (excl. entree)
Eerstvolgende cursus:
-14 maart 19:00

Schrijf je in

 

Personal training

Zit je vast op één niveau? Dan is personal training iets voor jou. Tijdens een geheel op jouw toegespitste personal training wordt er gewerkt om jou de grens te laten doorbreken. Onder begeleiding van een van onze zeer ervaren trainers wordt je gegarandeerd echt fit!  We bieden personal trainingen aan op twee niveau's:
Personal training:
Onze trainers krikken je niveau op met gerichte oefeningen op technisch en fysiek gebied
Kosten: €30,- per uur. (maximaal 3 deelnemers)

Advanced personal training ;
Onze beste trainers Frank Loeve en meervoudig Nederlands kampioene Nikki van Bergen analyseren jouw klimmen en stellen voor jouw het meest geschikte training schema samen met oefeningen om jouw persoonlijke klim doel te bereiken.
Kosten: €45,- per uur. (maximaal 3 deelnemers)

Schrijf je in