Overslaan en naar de inhoud gaan
Lookup

Cursussen & Training

Cursussen:

Start to boulder

Wil je beginnen met boulderen maar weet je nog niet precies hoe het werkt? Deze cursus is de perfecte stap om te starten met boulderen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je wat boulderen is, hoe je moet vallen en welke technieken je kunt gebruiken. Ook word er aandacht besteed aan blessurepreventie en warming-up, zodat je op een goede manier kunt starten met boulderen. De cursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur.
 

Inclusief:
-1 maand gratis onbeperkt toegang tot de boulderhal vanaf de startdatum van de cursus (binnen openingstijden van de hal)
-huurschoenen tijdens de cursus.

Kosten:
€90,-

Volgende cursus start:
Maandag 6 Februari 19:00
Maandag 6 Maart 19:00


schrijf je in

Boulder techniek cursus

Deze cursus behandeld technieken die je vanaf 5c steeds meer nodig zult hebben. Gebruikelijke onderwerpen zijn, deadpointen, coördinatie en het opkrikken van je oplossend vermogen. de cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Inschrijven kan aan de balie of via het onderstaande inschrijf formulier. (voor groepen groter dan 5 personen kunnen wij een extra cursus inplannen)

Advies niveau: 5b en hoger
Prijs: €65,- (excl. entree)

Volgende curussen starten:
Op aanvraag

Schrijf je in

 

Boulder Advanced techniek

Ben jij al een tijdje aan het boulderen en opzoek naar de volgende stap? zit je aan je plafond? of wil je gewoon nog meer! Schrijf je dan in voor onze Advanced techniek cursus en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Tijdens 3 lessen van 2u word er intensief gewerkt aan de fijnere perfectie van jou boulders skills.

Advies niveau: 6b en hoger
Prijs: €75,- euro exlusief entree.
Start op aanvraag

Schrijf je in 

 


Trainingen:

12,50 euro niet kaart houders ex entree.
10 euro voor kaart houders


Mobility en Kracht training 

Heb je wel eens last van je schouder? Heup? Knie? Enkel? Natuurlijk heeft iedereen wel eens een blessure, je neemt even rust en gaat weer aan de slag. Maar hoe voorkom je dit en hoe zorg je dat lichaam sterk genoeg wordt op de zwakke plekken?  

Dit is waar mobility training om de hoek komt kijken! Mobiliteit bepaalt, met behulp van spierkracht, de gecontroleerde flexibiliteit in je gewrichten. Dankzij een goede mobiliteit kun je je actief bewegen met de grootst mogelijke, pijnloze bewegingsvrijheid. 

Natuurlijk speelt techniek een belangrijke rol bij het boulderen. Maar je moet ook zeker kracht ontwikkelen om de muur op te komen! We hebben het dan over een sterke core, schouders en heupen. Dit zijn een aantal belangrijke motoren die we gebruiken tijdens het klimmen.  

We bieden een programma wat voor iedereen toegankelijk is, want: geen enkel lichaam is hetzelfde! Op deze manier kan iedereen op zijn eigen tempo en niveau zijn kracht ontwikkelen. 

Ben je klaar om aan het werk te gaan?! Iedere woensdag om 19u00.

Iedere woensdag om 19u00.
 

Schrijf je in

Yoga en Mobility

Waarom yoga naast het klimmen?

In deze yogales werken we aan kracht, balans, flexibiliteit en ademhaling. Allemaal dingen die essentieel zijn voor een goede klimmer. 

We bewegen het lichaam samen met de adem. We gebruiken bewegingen en stretches om stijve plekken zoals onderarmen, polsen schouders en de heupen soepel te maken. Plekken die bij het klimmen belangrijk zijn! 

Deze les helpt je het voorkomen van blessures en leert je hoe je mindful met lichaam om gaat. Een les die je klimskills zal verbeteren zonder dat je aan de muur hangt! 

Dit is waar mobility training ook om de hoek komt kijken! Mobiliteit bepaalt, met behulp van spierkracht, de gecontroleerde flexibiliteit in je gewrichten. Dankzij een goede mobiliteit kun je je actief bewegen met de grootst mogelijke, pijnloze bewegingsvrijheid. 

Iedere dinsdag om 19u00.

Schrijf je in 

Personal Boulder Coaching 

Personal training met een gouden randje! 

We werken aan techniek, balans, coördinatie kracht en mobiliteit. We maken een plan op maat naar jouw niveau en doelstellingen. 
Samen met je PT stel je een programma samen waar je aan kunt werken! 

Train je liever samen met iemand samen (met dezelfde doelen en niveau)? Dat kan natuurlijk ook, vanaf nu te boeken! 

Schrijf je in