Boulderen voor kinderen

Eerste keer boulderen met kinderen

Sportief eropuit met kinderen in Den Haag? Boulderen is een avontuurlijke en speelse sport, waardoor het zeer geschikt is voor kinderen. Of je het nu gaat om een kinderfeestje, een middag met je ouders boulderen of wilt beginnen met klimen, het kan allemaal!

Kinderen vanaf 7 jaar zijn van harte welkom bij Boulderhal de Campus. Voor het eerst boulderen met kinderen? Start dan met een introductieles. Tijdens een half uur durende les leer je alles over de basistechniek van het boulderen en mag je nadien onder begeleiding van je ouders verder boulderen.

Inschrijven

De Campus Jeugd Club

Kinderen tussen de 7 en 18 jaar met een lidmaatschap van Boulderhal de Campus zijn automatisch lid van de Campus Jeugd Club. Leden van de Campus Jeugd Club kunnen meedoen aan een wekelijkse trainingen voor kinderen. Deze trainingen worden verzorgd door meervoudig Nederlands kampioen Nikki van Bergen.

Tijden Campus Jeugd Club trainingen:

  • Kinderen van 7 t/m 12 jaar: Zondagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur
  • Kinderen van 13 t/m 18 jaar: Zondagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur

Kosten lidmaatschap:
Een jeugdlidmaatschap bij Boulderhal de Campus kost 38 euro per maand (maandabonnement). Hiervoor krijg je 1 x per week training. Daarnaast zijn kinderen met het lidmaatschap altijd welkom om onbeperkt te boulderen (vanaf 13 jaar zelfstandig, van 7 t/m 12 jaar is begeleiding vereist van een volwassene).

Meld je aan voor een proefles via: jeugd@boulderhaldecampus.nl

Kinderfeestje

Boulderen tijdens je verjaardag? Boulderhal de Campus in Den Haag organiseert kinderfeestjes. Onder begeleiding van een instructeur maken kinderen kennis met het boulderen door middel van actieve spelletjes in en rondom de boulder wanden. Na afloop is er taart of chips als traktatie en staat de limonade klaar.

Boulderhal de Campus organiseert kinderfeestjes vanaf 7 jaar. Voor het jongere broertje of zusje is een leuke speelhoek aanwezig. Voor het kinderfeestje zijn soepele kleding en schonen zaalspotschoenen benodigd. 

  • De kosten bedragen 13 euro per kind. Hiervoor mag er één uur lang geboulderd worden onder begeleiding van een instructeur (één uur is meestal het maximum wat kinderen volhouden). Chips en limonade is bij de prijs inbegrepen.
  • Het minimum aantal deelnemers aan een kinderfeestje is 6.
  • Kinderfeestjes worden alleen aangeboden op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.
  • Kinderfeestjes mogen alleen als groep arriveren en vertrekken en we verzoeken dringend de afgesproken tijden voor aankomst en vertrek te handhaven.

Reserveren voor een kinderfeestje kan via: info@boulderhaldecampus.nl

Kinderen in Boulderhal de Campus

  • Kinderen van 0 t/m 6 jaar: Boulderen is niet toegestaan. Wel is een leuke speelhoek voor kinderen van deze leeftijd. aanwezig
  • Kinderen van 7 t/m 12 jaar: Vrij boulderen onder direct toezicht van een instructeur of volwassene. Groepen groter dan 5 kinderen moeten onder begeleiding van een instructeur klimmen.
  • Kinderen 13 jaar en ouder: Zelfstandig boulderen is toegestaan.